> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leren en Werkenmarkt Twente
Landelijk nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Twente

7 november jl. organiseerde Leren en Werken Twente een grote Leren en Werken informatie markt in De Gieterij in Hengelo.

22-11-2019 | Lees meer
mbo leerlingen aan het werk
Landelijk nieuws

JC-Electronics uit Leek is verkozen tot beste leerbedrijf van Nederland en Alexander van der Doorn van Kennemer Duincamping Bakkum uit Castricum is de beste praktijkopleider. Dat maakten minister van OCW Ingrid van Engelshoven en directievoorzitter van SBB Hannie Vlug vandaag bekend.

19-11-2019 | Lees meer
Jonge mensen aan het werk in tecniek
Landelijk nieuws

Studenten die op het mbo een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) volgden, hebben direct na het verlaten van de opleiding vaker werk dan studenten die de beroepsopleidende leerweg (bol) deden. Dat geldt voor zowel de wat oudere als voor de jonge schoolverlater. Dit blijkt uit onderzoek van het CBS waarin mbo’ers vanuit schooljaar 2012/’13 direct en vier jaar na het verlaten van het onderwijs zijn bekeken.

18-11-2019 | Lees meer
Foto van presentatie in Helsinki
Landelijk nieuws

Petra Vervoorn, Werkcoach Werkzaak Rivierenland en voormalig projectleider van Leerwerkloket Rivierenland, hield op 17 oktober een presentatie in Helsinki over de Nederlandse Leerwerkloketten.

12-11-2019 | Lees meer
Leerling koks
Landelijk nieuws

Mkb-bedrijven kunnen vanaf maart volgend jaar subsidie aanvragen om een bedrijfsschool op te richten, loopbaanadviezen voor hun werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers up-to-date te houden. Ook grotere bedrijven uit de horeca, de landbouw en de recreatiesector kunnen aanspraak maken op subsidie.

12-11-2019 | Lees meer

Pagina's